Llista electoral de la CUP Celrà

Us presentem les 23 persones (13 candidats/es i 10 suplents) que integren la llista de la CUP Celrà a les eleccions municipals del 24 de maig de 2015, després del procés participatiu dut a terme des del febrer. La relació continua amb 21 persones més que formen la llista de suport a la candidatura.

 

Dani Cornellà1. Daniel Cornellà Detrell. Té 36 anys i viu a la carretera de Palamós. És diplomat en educació social i llicenciat en psicopedagogia. Director en excedència d’un centre de menors de la Generalitat, ha estat regidor de 2007 al 2011, alcalde de 2011 a 2013 i actualment 1r tinent d’alcalde. És militant de la CUP, soci de l’ANC i membre de la Coordinadora de Festes de Celrà.
Pitu Bartis2. Pitu Bartis Fàbrega. Té 46 anys i viu a la zona del carrer Cabanya. És diplomat en educació social i llicenciat en psicopedagogia. Treballa als serveis socials bàsics de Salt. És regidor des de 2011 i 2n tinent d’alcalde des de 2013. Milita a la CUP, està afiliat a CCOO i és delegat sindical. És soci d’Òmnium Cultural i ha format part de l’AMPA Les Falgueres.
Eulàlia Ferrer3. Eulàlia Ferrer i Benito. Té 39 anys i viu a la zona del carrer Cabanya. És diplomada en educació social. Ha estat educadora de Serveis Socials i actualment treballa en un Servei de Maternatge i Acompanyament Familiar, on forma part del comitè d’empresa. És copresidenta de l’AFA Les Falgueres i membre del grup de percussió La Massa Bloco.
Jan Costa4. Jan Costa Rengel. Té 25 anys i viu a Palagret. Està finalitzant els estudis de magisteri en educació primària. Treballa com a monitor de lleure a l’escola L’Aulet de Celrà, i a l’estiu al Casal i al bar i centre social L’Escola, de la Pera. És militant de la CUP i ha participat en l’Assemblea de Joves de Celrà i en l’Associació Juvenil Esplai Celrà.
Mar Camps5. Mar Camps i Mora. Té 23 anys i viu a les Palahines. És graduada en humanitats i estudiant del màster en formació del professorat. Ho compagina amb una feina de temporada en el sector turístic. Ha estat membre del SEPC a l’Institut de Celrà i de l’Assemblea de Joves, i monitora de l’Associació Juvenil Esplai Celrà. També ha col·laborat amb L’Armari dels Aliments de Celrà.
Hèctor Cabrera6. Héctor Cabrera Valera. Té 21 anys i viu a Palagret. Estudia 4t curs de comunicació cultural. Ha treballat en temporades d’estiu a Haribo i d’entrenador de bàsquet al CE Joventut Celrà. Forma part dels moviments juvenils de Celrà des de l’Assemblea de Joves, és soci d’El Moll i redactor a l’Ariet, portal de comunicació de les comarques gironines.
Mercè Amich7. Mercè Amich Vidal. Té 21 anys i viu al c/ Germans Sàbat. Estudia 4t curs de ciències polítiques i de l’administració pública. Treballa de caixera. Forma part del moviment juvenil de Celrà i del SEPC.
Montse Palau8. Montse Palau Padró. Té 53 anys i viu a Palagret. És diplomada en magisteri i llicenciada en filosofia. Fa més de 20 anys que treballa de mestra a l’escola pública. És membre del grup de percussió La Massa Bloco.
Sònia Fortià9. Sònia Fortià Martí. Té 44 anys i viu a Palagret. És auxiliar clínica. Treballa al Centre de Rehabilitació Psicosocial del Gironès i Pla de l’Estany. Forma part de L’Armari dels Aliments.
Enric Mateu10. Enric Mateu Serrats. Té 41 anys i viu al Barri Vell. És enginyer industrial. Ha treballat d’enginyer de recerca i desenvolupament tecnològic en energies renovables i eficiència energètica. És soci i col·laborador de Coop57, Fiare Banca Ètica, Enginyeria Sense Fronteres, Eticom i Som Energia. Sempre ha estat vinculat al desenvolupament de l’economia cooperativa.
Oriol Rigau11. Oriol Rigau Argilaga. Té 21 anys i viu al c/ Germans Sàbat. És monitor d’activitats d’educació en el lleure i està finalitzant el grau de ciències de l’activitat física i l’esport. Als estius treballa com a monitor de lleure al Casal de Celrà. Està molt implicat amb el moviment associatiu juvenil del poble (Jovent de Celrà, Casal El Moll i Associació Juvenil Esplai Celrà).
Ester Travé12. Ester Travé Esteve. Té 41 anys i viu al polígon residencial. És diplomada en magisteri i educació social, i llicenciada en pedagogia. Ha treballat de tècnica auxiliar a la Biblioteca de Celrà. Actualment és educadora social al Servei d’Acolliment i Recuperació de la Violència Masclista del Gironès. Col·labora amb les associacions Connexió Papyrus i Project’art-t.
Josep Vicent Pascual13. Josep Vicent Pascual Giner. Té 46 anys i viu al polígon residencial. És diplomat en mestre de primària i llicenciat en filologia catalana. Treballa a l’escola rural de Sant Sadurní de l’Heura. Pertany a l’AFA Les Falgueres.
Vanesa Zaro14. Vanesa Zaro Martínez. Té 43 anys i viu al Barri Vell. És llicenciada en història de l’art. Treballa de professora a una UEC. És artesana i il·lustradora. Milita a la CUP i és voluntària a L’Armari dels Aliments.
Jaume Fiol15. Jaume Fiol i Santaló. Té 45 anys i viu al Barri Vell. Va estudiar imatge i fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics. Es dedica professionalment a la fotografia i la jardineria. Participa amb la Colla Gegantera de Celrà, l’Associació dels Jocs d’Abans (vermut i saco, bitlles catalanes, estirar la corda…), la Coordinadora de Festes i l’equip Celrà També Corre de la Trailwalker.
Marta Pijoan16. Marta Pijoan i Guàrdia. Té 19 anys i viu al c/ Germans Sàbat. Cursa el grau en llengua i literatura catalanes. Pertany al Jovent de Celrà, el CPJ El Moll i el SEPC de la UdG, i és redactora al portal de comunicació digital l’Ariet.
Nil Costa17. Nil Costa Rengel. Té 22 anys i viu al Barri Vell. Estudia gestió comercial i màrqueting. Treballa al servei de menjador de l’escola L’Aulet. Pertany a l’Associació Juvenil Esplai Celrà i al Jovent de Celrà, i és entrenador de l’UCE Celrà.
Joan Mercader18. Joan Mercader Torrent. Té 50 anys i viu al Barri Vell. És titulat en FP1. Treballa al sector químic farmacèutic. Està afiliat a la CUP, a CCOO i és membre de Cuiners i Cuineres Solidaris.
Betlem Lorenzo19. Betlem Lorenzo Cantalejo. Té 32 anys. És tècnica superior en serveis socioculturals. Treballa d’administrativa.
Francesc Anton20. Francesc Anton Duarte. Té 47 anys i viu al Barri Vell. És llicenciat en filosofia. Treballa d’administratiu especialitzat a la UdG, on és membre del Claustre. Col·labora amb la CUP des de 2007.
Marc Renart21. Marc Renart Fort. Té 39 anys i viu al Barri Vell. És tècnic en electromecànica. Treballa com a autònom i dóna classes en una UEC. Participa a la Coordinadora de Festes de Celrà.
Enric Carreter22. Enric Carreter Adzerías. Viu al Barri Vell. És llicenciat en dret i tècnic superior de l’Administració. Ha estat professor associat de dret del treball a la UdG. Actualment treballa en l’àmbit de les relacions laborals al Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat. És membre d’Òmnium Cultural i de l’ANC, i ha estat coordinador de l’entitat Celrà per la Independència.
Judit Nierga23. Judit Nierga i Adroher. Té 46 anys i viu al Barri Vell. És llicenciada en psicologia i màster en psicologia clínica i en dansa moviment teràpia. Actualment realitza formació en psicoteràpia narrativa. Treballa de psicòloga clínica i dansaterapeuta a l’hospital de dia d’adults de l’IAS de Girona. Forma part del GIT de Fiare i és sòcia de Coop57, la Creu Roja i Metges sense Fronteres.