Llista de suport a la CUP Celrà

La relació de persones que donen suport a la candidatura l’entenem com una continuació de la llista oficial. Està formada per persones que han estat proposades per formar part de la llista electoral i no han pogut o volgut integrar-s’hi, membres de l’assemblea, col·laboradores, simpatitzants i ciutadans i ciutadanes que han decidit donar la cara per la CUP.

 

Txell Martín24. Meritxell Martín Rovira. Té 34 anys i viu al polígon residencial. És llicenciada en geologia. Ha realitzat treballs en l’àmbit de la geotècnia i la gestió ambiental, i actualment és professora de secundària de ciències naturals i tecnologia. Va ser regidora de 2011 a 2013. Està afiliada a la COS, és militant de la CUP i membre de associació Lluito per Tu. És mare d’una filla i dos fills.
Jordi Artigal25. Jordi Artigal Valls. Té 60 anys i viu a la zona del carrer de la Cabanya. Ha cursat estudis d’història. Ha treballat en moltes feines relacionades amb el món del llibre, i actualment és bibliotecari a la biblioteca pública infantil d’en Massagran de Salt. Està afiliat a CCOO i és membre de Connexió Papyrus.
Èlia Borràs26. Èlia Borràs Güibes. Té 19 anys i viu al polígon residencial. Cursa el grau en periodisme. Als estius treballa de monitora de lleure i cambrera. És membre del Jovent de Celrà, del Casal Popular de Joves El Moll, de l’Associació Juvenil Esplai Celrà, de Goges i militant del SEPC a la UAB.
Josep Palomer27. Josep Palomer Mallorquí. Té 27 anys i viu al Barri Vell. És llicenciat en història. Membre de la CUP des del seu inici, torna a viure a Celrà després de 3 anys vivint a l’estranger.
Natàlia Espinet28. Natàlia Espinet i Vallès. Té 52 anys i viu al Barri Vell. És titulada en dansa contemporània. Actualment a l’atur, és creadora independent, ballarina i professora de dansa. Entre 2001 i 2010 va ser directora de l’Escola Municipal de Dansa de Celrà, i de1999 a 2014 ha estat coordinadora de les activitats de l’associació cultural La Perla per la Dansa.
Pau Camps29. Pau Camps i Vilert. Té 19 anys. Estudia el grau en dret. És monitor de l’Esplai de Celrà, militant del SEPC i Membre del Jovent de Celrà i del Casal Popular de Joves El Moll.
María José Rengel30. María José Rengel Mas. Té 57 anys i viu a Palagret. És llicenciada en ciències de la informació. Treballa d’auxiliar administrativa al Departament d’Ensenyament de la Generalitat. És membre de Celrà x Palestina, militant de la CUP i CATAC i sòcia de Coop57 i Som Energia.
Obed Ponce31. Jorge Obed Ponce Archila. Té 39 anys i viu al polígon residencial.  És mestre titulat d’educació primària urbana (Guatemala).  Treballa de professor de primer de batxillerat. És candidat a formar part del comitè de treballadors.
Natàlia Zaro32. Natàlia Zaro Martínez. Té 40 anys i viu al carrer Cabanya. És diplomada en educació social i titulada de postgrau en drets humans, democràcia i conflicte. És feminista i forma part del col·lectiu de dones Goges.
Agustí Domènech33. Agustí Domènech i Auquer. Té 37 i viu al polígon residencial. És tècnic superior en informàtica i en regulació, control i processos automàtics. Treballa de tècnic informàtic de sistemes. Està afiliat a la Coordinadora Obrera Sindical (COS), és delegat en el comitè d’empresa i membre de associació Lluito per Tu.
Eva Fossas34. Eva Fossas Pou. Té 33 anys. És monitora i directora de lleure, i tècnica superior en educació infantil. Ha treballat a l’escola bressol Trapelles de Celrà i la de Sant Joan de Mollet, i actualment ho fa al projecte d’educació lliure de l’Escoleta L’Erol de Sant Martí Vell. Participa activament a l’Associació Juvenil Esplai Celrà, on és directora del casal d’estiu. Ha participat com a voluntària a L’Armari dels Aliments de Celrà.
Pere Martín Sánchez35. Pere Martín Sánchez. Té 18 anys i viu al polígon residencial. Cursa el grau en comunicació cultural. Ha treballat al casal d’estiu de Celrà. És membre del Casal Popular de Joves El Moll, l’Associació Juvenil Esplai Celrà i el Jovent de Celrà.
Maria Angelats36. Maria Angelats Carbó. Té 38 anys i viu al Barri Vell. És diplomada en educació social. Treballa d’educadora infantil a les escoles bressol municipals de l’Ajuntament de Girona. És Membre del grup de percussió La Massa Bloco.
Carles Jove37. Carles Jove i Buxeda. Té 33 anys i viu a les Palahines. Ha cursat estudis d’integració social, cinema documental i filosofia. Ha treballat d’educador amb menors en situació de risc i de cuidador disminuïts psíquics profunds. Actualment és programador informàtic. Està vinculat a CGT i és autor, entre altres, del llibre Joe Hill: sindicalismo con banda sonora.
Alba Tarrida38. Alba Tarrida Capdevila. Té 34 anys. És tècnica superior en educació infantil i diplomada en magisteri musical. Ha treballat de tallerista en centres cívics de Girona i en escoles bressol d’activitats musicals, de formadora a l’escola de lleure Galligants, i actualment és mestra a l’escola L’Aixart de Cervià de Ter. Forma part de l’Associació Juvenil Esplai Celrà, l’associació Inund’Art, els Titelles de la Júlia i l’Associació Art-Crea.
Coral·lí Jou39. Coral·lí Jou i Pi. Té 34 anys i viu al Barri Vell. És llicenciada en economia i màster en educació i TIC. Treballa de professora de secundària de matemàtiques. Ha estat membre de La Pioixa, Cuiners i Cuineres Solidaris i actualment milita a la CUP.
Edgar Mata40. Edgar Mata i Solsona. Té 39 anys i viu a la carretera de Palamós. És llicenciat en història. Treballa a l’empresa de producció i distribució de roba Partisano.
Júlia Palomer41. Júlia Palomer Mallorquí. Té 31 anys. És llicenciada en ciències químiques. Treballa com a tècnica de laboratori. Ha estat regidora de 2013 a 2015.
Jordi Vidal42. Jordi Vidal i Quesada. Té 34 anys i viu al Barri Vell. És educador social.
Eva Jiménez43. Eva Jiménez Hortal. Té 37 anys i viu a la carretera de Palamós. És llicenciada en filologia catalana i màster en formació del professorat. Treballa d’educadora ambiental. És sòcia de l’ANC.
Aina Barahona44. Aina Barahona Borraz. Té 33 anys i viu a la carretera de Palamós. És llicenciada en humanitats, màster en comunicació i crítica cultural, postgrau en història de l’Àfrica i desenvolupament, i diplomada en teologia. Ha treballat com a guia de museu, llibretera i mestra, i actualment és professora de secundària. Milita a la CUP.