Presentació

Foto de grup de la CUP CelràEl 24 de maig de 2015 tindran lloc les terceres eleccions municipals a les quals es presenta la Candidatura d’Unitat Popular de Celrà. El 2007 vam entrar a l’Ajuntament amb un regidor, i fa quatre anys, gràcies a la confiança que ens vàreu atorgar, vam duplicar resultats i vam aconseguir un grup municipal format per tres persones. Això ens va permetre establir un pacte de govern amb línies d’acció molt clares: participació, transparència, treball col·laboratiu i eficiència, amb especial èmfasi en els serveis públics.

Al llarg de la legislatura hem pogut dur a terme una bona part del programa electoral, però també ens ha quedat molta feina per fer. Hem tingut encerts i hem comès errors, però sobretot n’hem après molt, i aquest aprenentatge ens ha de servir per prosseguir els projectes iniciats, millorar-los i engegar-ne de nous amb més coneixements i experiència.

Després d’un procés participatiu obert a tota la ciutadania i a les entitats del poble, hem elaborat un nou programa de govern creiem que treballat i acurat, realista però alhora ambiciós, amb més de 200 propostes per continuar treballant per un poble cohesionat, respectuós amb el medi i pensat per a les persones, on es prioritzin la igualtat i la millora de la qualitat de vida de tots els celranencs i celranenques.

Per fer-ho possible us presentem una candidatura formada per 23 persones provinents de totes les zones de Celrà, amb diversitat d’edats, professions i experiències, i implicades en el teixit sociocultural del poble; una llista que s’ha confeccionat amb les propostes presentades pels veïns i veïnes del municipi i que combina l’experiència de govern dels darrers quatre anys amb la renovació que ha de garantir la continuïtat del projecte de la CUP.

A més, ens acompanyen 21 persones més que, tot i que no formen part de la llista electoral, han decidit donar la cara per la candidatura. Amb el suport i col·laboració d’aquestes i moltes altres persones, amb la vostra confiança i ajuda, pensem que podem continuar fent un poble més obert, participatiu i socialment just. Amb vosaltres, farem MÉS POBLE!